Ohlédnutí za prázdninovými kempy 2023


Letní prázdniny jsou pro děti obdobím, které plní aktivitou, o které se budou chtít podělit s kamarády až začne opět škola. A právě tenisový kemp našeho klubu přilákal více jak 72 dětí. Po pěti týdnech plných zábavy, sportu a nezapomenutelných zážitků můžeme s klidem říct, že to byly prázdniny, o kterých tyto děti budou v září ve školních lavicí vyprávět.

Náš klub má skvělé zázemím pro prázdninové kempy. Děti měly k dispozici venkovní kurty, v horkých dnech měly v chládku pevné haly připravené hry nebo si užily návštěvu koupaliště, které je v blízkosti areálu a také bistro, kde se dobře najedly a načerpaly sílu pro další zábavu.

Jako každý rok jsme dětem ve spolupráci s INSKI připravili nevšední letní zábavu a to lyžování.

Trenéři, kteří měli na starost tyto děti, si zaslouží obrovský dík. Jejich nadšení a přístup přinesly dětem nejen nové dovednosti v tenisu, ale také pocit radosti z pohybu samotného. Jejich práce byla klíčem, aby se děti cítily po celou dobu dobře. A jsme moc rádi, že i proto několik dětí pokračují s trénováním tenisu v naší tenisové školičce.

Pokud jste nadšení z toho, co jste právě četli, máme pro vás dobrou zprávu. Prázdninový kemp na LTC VITON České Budějovice se bude konat i příští rok a těšíme se, že vás na něm uvidíme!



ZPĚT NA ÚVOD ARCHIV ČLÁNKŮ
Budějická drbna
Country rádio
Beat radio
Bydkeníčko
Kiss radio
Multisport